Training

20 januari 2023

Training:Personal Branding als interieurprofessional 

Bestel jouw voor ticket 20 januari

Tijdens de live trainingsdag op ga je aan de hand van de kennis en lessen gelijk concreet aan de slag met het onderwerp personal branding.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is personal branding? Op een begrijpelijke en complete manier wordt je uitgelegd wat personal branding nu eigenlijk is en wat de term omvat.
  • Personal branding als interieurondernemer: Wat betekent dit voor jou als zelfstandig interieurprofessional en waarom is dit onderwerp zo belangrijk?
  • Jouw personal brand: Wat is jouw geluid en hoe maak je verschil? Je gaat opzoek naar jouw merkidentiteit.
  • Positionering: Hoe draag je jouw merkidentiteit uit? Door middel van onderzoek doen naar jouw merkidentiteit kun ga je aan de slag.
  • Hoe ga je om met concurrentie? Nu gaan we aan de slag met het het samenvatten van jouw sterktes. Wat onderscheidt jou van anderen?
  • De strategie: We gaan aan de slag met het uitdenken van een goede strategie voor het positioneren van jouw personal brand. In hoofdlijnen denk je uit wat goede vervolgstappen zijn zodat je concreet een plan hebt om te gaan implementeren in je bedrijf!

Samen met maximaal 8 andere interieurprofessionals gaan we in groepsvorm concreet aan de slag. Na de trainingsdag ga met nieuwe energie en focus de deur uit!

Praktisch
Deze training is van 11:00 - 15:00 uur bij mij op kantoor in Arnhem (Statenlaan 8). Voor lunch en overige catering wordt gezorgd en is inbegrepen.

Investering: €495,- (btw vrijgesteld)

Testimonials

Deel jouw review