Downloads

€25,-

Efficiëntiepakket

Download nu

Wil jij een efficiënte slag maken in je bedrijf? Tijdswinst levert je een groter rendement op uit de uren die je verkoopt. Hoe doe je dit nu slim? In dit pakket ontvang je:

- Een mediabibliotheek met kleuren en materialen die je in Sketchup of je presentatieprogramma kunt importeren. Van merken zoals Little Greene, Farrow & Ball, Kvadrat, Monocoat kleuren, RAL, Pure & Original, enz.
- Voorbeeld van e-mail templates (zoals een plan van aanpak/planning voor je project) om sneller te kunnen mailen.
- Een format van mappenstructuur voor jouw interieurprojecten.

Handige formats die je zelf kunt aanvullen door je projecten heen!

Efficiëntiepakket

Ben je veel tijd kwijt aan het tekenen in Sketchup en opzoek naar tools om dit sneller te kunnen? Deze 2D symbolen voor Sketchup met honderden items zorgen ervoor dat je razend snel je ontwerp kunt vormgeven.

Een mooi format om door je projecten heen zelf aan te vullen. D.m.v. instellingen in styles kun je de tekenstijl je eigen maken.

In dit digitale format vind je:
- banken (recht en organisch)
- stoelen/fauteuils
- tafels (recht en rond) met en zonder stoelen voor woonhuizen en kantoorinrichtingen
- diverse salontafels/bijzettafels
- keuken symbolen zoals een wasbak, ovens, bora kookplaat, koffieapparaat, enz.
- één- en tweepersoons bedden
- trappen
- deuren
- electra symbolen
- bomen, planten, auto's, fietsen, personen
- organisch vloerkleed, gordijnen, accessoires en stijlobjecten
- verlichting
- badkamersymbolen (wasbakken, toiletten, (douche)kranen, fonteintje, baden, douchebakken, spiegel, radiator)

Sketchup 2D symbolen bibliotheek

€25,-

€25,-

Download nu

Wat anderen zeggen:

"

"

Een schatkist aan prachtige symbolen die mijn interieurontwerpproces veel gemakkelijker hebben gemaakt. Van meubels tot praktische elementen, de diversiteit en kwaliteit van de symbolen stelde me in staat om heel snel een idee te visualiseren. De symbolen versnellen mijn creatieve proces zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van mijn werk. In plaats van uren te besteden aan het uitwerken van 3D-modellen vanaf nul, kon ik nu snel een beeld vormen dankzij de symbolen van Laura.

Het stelt me in staat om me te concentreren op het verfijnen van mijn 2D concepten naar 3D modellen en daarin het nemen van weloverwogen beslissingen qua tijd in mijn ontwerpproces. Ik ben Laura heel dankbaar voor deze waardevolle toevoeging aan mijn SketchUp gereedschapskist. Haar symbolen hebben niet alleen mijn efficiëntie qua tijd verhoogd, maar hebben ook het uiten van mijn creativiteit binnen een ontwerp veel makkelijker gemaakt. 

Vera Seegers -

Makers Hands

"

"