Cursussen

De losse cursussen zijn modules uit de ondernemersopleiding die je los kunt volgen. Niet iedere interieurprofessional is er meteen aan toe om een gehele lesinhoud zelf te volgen of heeft daar middelen voor. Daar zijn de volgende cursussen een mooie oplossing voor. Zo kun je op jouw tempo over het voor jou meest actuele onderwerp meer leren om jezelf te ontwikkelen.

Cursus Dromen en doelen

€215,-

Meer lezen

Cursus Jouw bedrijfsplan vormgeven

Meer lezen

€215,-

Cursus Genoeg geld verdienen met je bedrijf

Meer lezen

Hoe zet je jouw droom om in haalbare doelen? In dit hoofdstuk help ik je in kaart te brengen waar je met je bedrijf naartoe wilt werken. Je maakt jouw dromen visueel en zet deze om in haalbare doelen. De stappen die hieruit voortkomen leer je vertalen naar een concrete jaarplanning.

Je gaat nadenken over de waarde die je levert aan je opdrachtgevers en je bepaalt de bedrijfsmiddelen en partners die je nodig hebt om jouw vak uit te oefenen. Je bepaalt jouw droomklant en droomproject. Ik daag je uit verdieping te zoeken.

Je bepaalt in dit hoofdstuk voor jezelf een privésalaris en vervolgens een rendabel uurtarief. Je brengt jouw financiële doelen in kaart, voor dit moment (goed), voor de korte termijn (beter) en voor de toekomst (best) en hoe je omzet kunt uitspecificeren ten opzichte van je verdienmodellen.

Cursus Klanten werven

€215,-

Meer lezen

Cursus Zakelijke voorwaarden

Meer lezen

€215,-

Cursus Werkwijze

Meer lezen

Op welke offline momenten en online kanalen wil je zichtbaar zijn? Hoe bouw je een sterk, persoonlijk merk en hoe kun je dit goed positioneren in de interieurbranche? Daar horen ook bij inhoudelijk sterke webteksten en een slimme websitestructuur.

Behalve risico’s bepalen, ga je ook een handig offertesjabloon ontwerpen. Aan de hand van de tips uit dit hoofdstuk leer je hoe je een inhoudelijk goede offerte maakt en een goede (pakket)prijs voor jouw diensten bepaalt.

Dit hoofdstuk gaat over slim en overzichtelijk werken voor én achter de schermen van je bedrijf. Hoe kun je jouw tijd slim indelen in de juiste verhouding tussen werk en privé en hoe wil je jouw werkprocessen inrichten? 

Cursus Klant- en adviesgesprekken

€215,-

Meer lezen

€215,-

Cursus Samenwerken met leveranciers

Meer lezen

Ik geef je een uniek kijkje achter mijn bedrijfsschermen en op welke manier ik adviesgesprekken voer. Welke selectievragen kun je jouw klant stellen als je een nieuwe aanvraag ontvangt? 

Hoe werk je samen met leveranciers? Je zet op een rijtje welke relaties voor jouw bedrijf interessant zijn en hoe je op een slimme manier (financieel) kunt samenwerken. Ik deel graag met je hoe dit gaat in de praktijk en ook hoe je zakelijke afspraken kunt vastleggen.

8 onderwerpen

€215,-

€215,-

€215,-

€215,-

€215,-

De cursussen kun op jouw tempo in deze volgorde volgen, om zo compleet mogelijk te werken aan een goede fundering van je bedrijf.

Vind je het lastig om te kiezen of je een losse cursus gaat volgen of toch de opleiding? Besluit je na aanschaf van een cursus alsnog het ondernemersprogramma te volgen, dan kun je een refund op de aanschaf van je cursus ontvangen.

Lees meer

Vier keer per jaar kun je jezelf aanmelden voor het ondernemersprogramma. Wil je een volgende stap maken met je bedrijf maar weet je niet waar je moet beginnen? Het eerste online ondernemersprogramma in Nederland voor interieurprofessionals geeft je alle tools waar je naar zoekt. Samen met andere interieurprofessionals ga je aan de slag om aan je bedrijf te bouwen. Je doet dit in de basis zelfstandig maar er is alle gelegenheid ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden. Hoe fijn is dat?

Ondernemersprogramma