Masterclasses

Masterclass: verdienmodellen in de interieurbranche

€115,-

Meer lezen

€115,-

Masterclass: wat is een rendabel uurtarief?

Meer lezen

€115,-

Masterclass: jouw maatwerk in de praktijk

Meer lezen

Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen afhankelijk bent van jouw verdiensten uit gewerkte uren? Ik neem je mee in het werken als creatief ondernemer in de interieurbranche. Hoe werkt dat nu met commissie afspraken, inkopen, verkopen en het in de markt zetten van een pakketprijs? Ik leg het je uit.

Prijzen bepalen voor je diensten. Nog best lastig! Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw pakketprijs en uurtarief klopt? Ik neem je mee in de wereld als ondernemer in de interieurbranche.

Ben jij startend interieurprofessional of wil je dat worden? Wil jij jouw maatwerkontwerpen naar een volgend niveau tillen? Tijdens deze masterclass geef ik je praktische tips en een kijkje achter de schermen over het ontwerpen, uitwerken en uitvoeren van maatwerkontwerpen.

Masterclass: een carrière- switch naar de interieurbranche

€54,-

Meer lezen

€54,-

Masterclass: stalen gebruiken als beginnend interieurprofessional

Meer lezen

Denk jij er over na een carrièreswitch naar de interieurbranche te maken, maar heb je geen idee wat hier allemaal bij komt kijken? Tijdens deze masterclass vertel ik je meer over mijn werk als interieurontwerper.

Ben jij een beginnend interieurprofessional en wil jij meer weten over hoe je stalen gebruikt? Maar ook over het opvragen ervan en bij welke leveranciers dit kan? Tijdens deze masterclass geef ik je praktische tips.

€115,-

Masterclass: Hoe werk je een interieurplan uit?

Meer lezen

Ik neem je mee in mijn werkwijze en wat nodig is bij de uitwerking van een interieurplan. Wie wil er nu niet eens bij een collega achter de schermen kijken? Aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk neem ik je mee in de wereld van interieurplannen.