Academie

Voor wie? 
De masterclass is voor startende interieurprofessionals (0-5 jaar) óf als je nog bezig bent met een opleiding tot interieurstylist, interieuradviseur of interieurontwerper. 

Doel
Ik vertel je hoe je een interieurplan uitwerkt aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk. Wie wil er nu niet eens bij een collega achter de schermen kijken? Ik wil je graag meenemen in mijn werkwijze bij verschillende projecten en wat nodig is bij de uitwerking van een interieurplan. Ik neem je mee in de volgende opdrachten:

- een zolderverbouwing
- een geheel nieuwbouwhuis afwerken/inrichten
- een beganegrond herinrichten
- een verbouwing van een heel huis
- een bondig kort advies voor een etage
- een kantoorproject

Wil jij je werkwijze optimaliseren? Dan haal je uit deze masterclass voldoende input om te gaan implementeren. Ben je meer ervaren interieurprofessional en wil je een switch in type opdrachten maken? Als dat een van bovenstaande type opgesomde projecten is, heb je ook veel aan de masterclass.

Wanneer?
Je kunt de masterclass na bestelling meteen bekijken via de online lesomgeving van de academie. Je hebt een jaar toegang tot deze masterclass zodat je altijd nog kunt even kunt terugzoeken hoe het ook alweer zat!

Investering
Voor het delen van mijn kennis en ervaring, reken ik een vergoeding van 115,- euro (btw vrijgesteld).

Masterclass: Hoe werk je een interieurplan uit?

MASTERCLASS: HOE WERK JE EEN INTERIEURPLAN UIT?

Meld je nu aan