start: 6 september 2024
(editie 3)

Ondernemersprogramma

voor ambitieuze interieurprofessionals

Alle tools en lessen om in 1 jaar tijd je bedrijf goed op te zetten én verdieping te zoeken in je werk

Wil jij (her)starten als interieurstylist, interieuradviseur of interieurontwerper? Overweeg je een carrièreswitch te maken naar de interieurbranche of ben je al afgestudeerd als interieurprofessional? Dan is deze ondernemersopleiding dé vervolgstap in het bouwen aan je droom.

Meer informatie

Ik deel in deze opleiding hoe je:
✓ Potentiële klanten aantrekt.
✓ Je uurtarief en/of pakketprijs bepaalt.
✓ Een goede offerte maakt.
✓ Goede vragen stelt aan je opdrachtgever.
✓ Een sterk persoonlijk merk van je bedrijf maakt.
✓ Je werkwijze bepaalt.
✓ Een netwerk van leveranciers opbouwt.
✓ Zakelijke voorwaarden organiseert.
✓ Meer focus krijgt in je werk.
✓ je dromen omzet in concrete haalbare stappen.Je hebt talent en voelt aan alles dat het vak als interieurprofessional helemaal voor jou is weggelegd, maar soms maakt het ondernemerschap je onzeker. Wanneer en hoe (her)start je jouw interieurbedrijf? 

Je drive om jouw carrière tot een succes te maken is groot. Toch is het lastig om focus te houden. Hoe maak je een volgende stap en waar begin je?

Structuur in jouw werk en bedrijf klinkt nog als een ‘ver-van-je-bed-show’. Je stagneert regelmatig omdat je aandacht te snel naar details gaat. Hoe zorg je ervoor dat jouw droom ook werkelijkheid wordt?

Je voelt aan alles dat jouw ondernemersvaardigheden nog flink kunnen groeien. Maar hoe?

Wanneer verdien je voldoende om een carrièreswitch te maken of je baan op te zeggen? En hoe zorg je voor een bedrijf dat ook toekomstgericht en onderscheidend is?

Je hebt het gevoel druk te zijn met van alles en zoekt naar meer evenwicht in je werkzaamheden. Hoe kun je met meer focus werken?

Onderaan de streep houd je nog niet genoeg over. Hoe bouw je aan een bedrijf dat financieel gezond is of wordt?

Ondanks je expertise en goede bedoelingen is een project weleens niet zo goed verlopen. Hoe voer je een goed adviesgesprek en hoe stel je nu de juiste vragen aan je opdrachtgever?

VRAAG JIJ JE OOK WELEENS AF...

Wat anderen zeggen:

"

"

Laura en haar academie met de online opleiding voor ambitieuze interieur professionals hebben mij heel veel gebracht! Deze opleiding heeft niet alleen mijn onderneming een 2e leven ingeblazen, maar heeft ook mijn perspectief op mijn bedrijf en mijn eigen capaciteiten daarbinnen getransformeerd.

Na al vier jaar actief te zijn in de interieurbranche, vond ik het verfrissend om deel te nemen aan een opleiding die me eens goed op scherp zette. Ondanks mijn kunstzinnige en creatieve achtergrond, miste ik vaak de ondernemersvaardigheden die nodig zijn om echt te excelleren in mijn vakgebied. Van het opstellen van perfecte offertes tot het bepalen van mijn tarieven in een steeds veranderende markt, en zelfs het formuleren van duidelijke doelen voor mijn bedrijf - de Laura Hindriks academie heeft me echt geholpen om deze aspecten te begrijpen en op de juiste manier te implementeren op een manier die voor mij als persoon werkt.

Het hoogtepunt van mijn ervaring waren de extra coaching momenten die ik cadeau kreeg van mijn verloofde - vier extra uren waarin ik persoonlijke begeleiding kreeg om mijn specifieke uitdagingen aan te pakken. Al mijn onzekerheden binnen mijn bedrijf hebben we uitgebreid besproken en ik leerde echt mijn creatieve, eclectische stijl te omarmen. Want alleen dan kan je jouw ideale klant aanspreken, houdt focus! - aldus Laura!

Na het voltooien van deze opleiding voel ik me niet alleen zelfverzekerder in mijn ondernemerschap, maar ben ik ook beter in staat om mijn ideale klanten aan te spreken en echt te bedienen. Ik ga de komende vier jaar in met een hernieuwde focus, een gevoel van rust en de vastberadenheid om mijn bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Ontzettend bedankt Laura!

Vera Seegers -

Makers Hands

"

"

Herken je dit?

Weet je niet waar je moet beginnen of wat je volgende stap is?

Ben je op zoek naar focus, structuur en overzicht?

Wil je weten hoe je potentiële klanten aantrekt?

Heb je geen idee hoe je jouw uur- en/of pakketprijs bepaalt?

Weet je niet hoe je in de interieurbranche samenwerkt met leveranciers?

Ben je opzoek naar een handige werkwijze?

Wil je weten hoe je jouw opdrachten tot een succes maakt?

Heb je geen idee hoe je een financieel gezond bedrijf bouwt?

En zou je dit graag willen?

Weten wat je volgende stappen zijn binnen je bedrijf en jouw ontwikkeling.

Doelgericht en met volle focus werken.

De juiste aanvragen voor opdrachten in jouw mailbox.

Een goed en doordacht uurtarief en onderbouwde pakketprijzen.

Welke zakelijke afspraken gebruikelijk zijn met leveranciers in de interieurbranche.

Een werkwijze die bij jou en je opdrachtgever past.

Een concrete lijst met essentiële vragen aan je opdrachtgever.

Een concreet korte- en langetermijn omzetplan om financieel naartoe te werken.

DAN IS DIT ONDERNEMERSPROGRAMMA IETS VOOR JOU!

WAT LEVERT DE OPLEIDING JE OP?

Ik geef je handvatten en tips om jezelf persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. En je ondernemersvaardigheden te laten groeien.

Leer ik hoe je:

✓ Potentiële klanten aantrekt.
✓ Projecten tot een succes maakt.
✓ Financieel inzicht krijgt.
✓ Een goed uurtarief bepaalt.
✓ Een solide offerte maakt.
✓ Jouw bedrijf financieel gezond krijgt/houdt.
✓ Efficiënter werkt.
✓ Een gezonde ondernemersmentaliteit ontwikkelt.
✓ Een netwerk van leveranciers opbouwt.
✓ Zakelijke voorwaarden organiseert (en waarom).
✓ Marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf.
✓ Een sterk persoonlijk merk van je bedrijf maakt.
✓ Goede vragen stelt aan je opdrachtgever.
✓ Meer focus krijgt in je werk.
✓ Je werkwijze bepaalt.

INHOUD

1

2

3

4

WERKBOEK
Omdat het soms gewoon heel fijn kan zijn even een beeldscherm aan de kant te leggen, krijg je het werkboek ook thuis opgestuurd per post.

CURSUSFORUM
In de online lesomgeving vind je ook een cursusforum om in contact te komen met andere deelnemers. Daar vind je andere cursisten die in hetzelfde schuitje zitten. Samen weet je méér dan alleen.

MENTORGESPREK | 1-OP-1 BEGELEIDING
Kom je er toch niet uit of wil je graag even sparren? Je hebt totaal één uur 1-op-1 begeleiding die je kunt inzetten tijdens een online mentorsessie van 30 of 60 minuten. Deze kun je online met mij inplannen.

Schrijf je nu in!

ONLINE LESPROGRAMMA
Alle lessen gebundeld in 8 hoofdstukken, 10 videomodules en een uitgebreide online 'verdiepbieb' met tools om direct te implementeren in je bedrijf.

INHOUD ONLINE ONDERNEMERSPROGRAMMA

Meld je aan voor 1 september 2024 en maak gebruik van een leuke extra bonus: een live kick-off bij mij op kantoor in Arnhem. Ik geef dan ook een training over Personal Branding

De kick-off zal plaatsvinden op vrijdag 6 september 2024 11:00- 15:00 uur (Statenlaan 8, 6828WE Arnhem).

Noteer deze datum alvast in je agenda!

BONUS

Schrijf je nu in!

live training | 6 september 2024

WAT DE OPLEIDING ANKE BRACHT:

"

"

Toen ik met mijn opleiding Interieurstyling bezig was, besloot ik tegelijkertijd ook het ondernemersprogramma te volgen in combinatie met het mentorship-traject van Laura.

Omdat het ondernemen bij de interieuropleiding niet aan bod komt, leek mij dit een goede keuze. En of dat zo was! Laura heeft mij enorm geholpen en gemotiveerd om mijn bedrijf goed neer te zetten. Ze was er voor me op momenten dat ik het even lastig vond en wist mij dan weer net dat zetje in de juiste richting te geven die ik op dat moment nodig had. Ik heb veel mogen leren over het ondernemerschap.

Het ondernemersprogramma behandeld echt alle onderwerpen die je nodig hebt om het fundament van je business goed neer te zetten. Het heeft mij geholpen om mijn droom waar te maken en mijn interieurbedrijf zo in te richten dat ik er met 200% vertrouwen voor kan gaan!

Anke Interieurstyling

LESSEN

In 8 hoofdstukken deel ik telkens een portie theorie en voorbeelden uit mijn eigen bedrijf, gevolgd door een aantal praktijkopdrachten.

In dit hoofdstuk help ik je in kaart te brengen waar je met je bedrijf naartoe wilt werken. Je maakt jouw dromen visueel en zet deze om in haalbare doelen. De stappen die hieruit voortkomen leer je vertalen naar een concrete jaarplanning.

HOOFDSTUK 1

Hoe zet je jouw droom om in haalbare doelen?

In hoofdstuk 2 ga je aan de slag met jouw bedrijfsplan. Je bepaalt jouw droomklant en droomproject. Je gaat nadenken over de waarde die je levert aan je opdrachtgevers en je bepaalt de bedrijfsmiddelen en partners die je nodig hebt om jouw vak uit te oefenen. Ik daag je uit verdieping te zoeken, zodat je heldere taal kunt spreken in alle uitingen die je doet.

HOOFDSTUK 2

Jouw bedrijf vormgeven

Je bepaalt in dit hoofdstuk voor jezelf een privésalaris en vervolgens een reëel uurtarief. Je brengt jouw financiële doelen in kaart, voor dit moment (goed), voor de korte termijn (beter) en voor de toekomst (best).

HOOFDSTUK 3

(Genoeg) geld verdienen met je bedrijf

Hoog tijd voor de marketing van je bedrijf. Op welke offline momenten en online kanalen wil je zichtbaar zijn? Hoe bouw je een sterk, persoonlijk merk en hoe kun je dit goed positioneren in de interieurbranche? Daar horen ook bij inhoudelijk sterke webteksten en een slimme websitestructuur. 

HOOFDSTUK 4

Hoe laat ik de wereld weten dat mijn bedrijf bestaat?

Aan de slag met je zakelijke voorwaarden. Heb je al nagedacht over je leveringsvoorwaarden en eventuele zakelijke verzekeringen voor jouw bedrijf? Behalve risico’s bepalen, ga je ook een handig offertesjabloon ontwerpen. Aan de hand van de tips uit dit hoofdstuk leer je hoe je een inhoudelijk goede offerte maakt en een goede prijs voor jouw diensten bepaalt. 

HOOFDSTUK 5

De grote én kleine lettertjes

In dit hoofdstuk breng je jouw bedrijfsprocessen in kaart. Aan welke essentiële knoppen in jouw bedrijf én dienstverlening kun je draaien? Hoe kun je jouw tijd slim indelen in de juiste verhouding tussen werk en privé en hoe wil je jouw werkprocessen inrichten?

HOOFDSTUK 6

Slim en overzichtelijk werken, vóór en achter de schermen

Ik geef je een uniek kijkje achter mijn bedrijfsschermen en op welke manier ik adviesgesprekken voer. Welke selectievragen kun je jouw klant stellen als je een nieuwe aanvraag ontvangt? Ook ga je na welke contactmomenten met je klant je kunt benutten om jouw persoonlijke merk nog sterker uit te stralen.

HOOFDSTUK 7

Contactmomenten met je klant 

Het laatste hoofdstuk gaat over samenwerken met freelancers, leveranciers en uitvoerders. Je zet op een rijtje welke relaties voor jouw bedrijf interessant zijn en hoe je op een slimme manier kunt samenwerken. Ik deel graag met je hoe dit gaat in de praktijk en ook hoe je zakelijke afspraken kunt vastleggen. 

HOOFDSTUK 8

Samenwerken

Wat anderen zeggen:

"

"

Na mijn opleiding tot Interieurstylist wist ik het zeker. Ik wilde als zelfstandig ondernemer aan de slag maar ik had geen idee waar ik moest beginnen en hoe ik het aan moest pakken. Ik begon met het bouwen van een website, ontwierp een logo en opende een Social Media kanaal. En toen begon het wachten op een opdracht. Af en toe kwamen deze wel maar niet de opdrachten waar ik van kon leven dus bleef ik in loondienst. Dit was niet hoe ik het voor ogen had.

Ik besloot dat het anders moest en dat ik het toch niet helemaal alleen kon. Met behulp van Laura en het ondernemersprogramma vond ik wat ik zocht. Begeleiding, motivatie en een bult energie om mijn bedrijf zo neer te zetten zoals ik het voor ogen had. Laura heeft me met haar visie geholpen dat het meer dan oké is om groots te mogen denken. Prijzen neer te zetten die je waard bent en je positie op de markt te pakken door zichtbaar te zijn op verschillende manieren.

Het ondernemersprogramma geeft je alle handvaten die je nodig hebt. Een paar concrete voorbeelden zijn het bepalen van jouw ideale klant, hoe je de juiste vragen stelt bij een intakegesprek maar ook hoe je genoeg geld verdient met je bedrijf, hoe je slim werkt en de werk en privé balans behoudt.

Daarnaast is het mogelijk om 1 op 1 gesprekken met Laura in te plannen waarbij je samen meer de diepte in kan duiken. Iets wat ik iedereen meer dan aanraad. Nog altijd blij en dankbaar dat ik de keuze heb genomen om in mezelf te investeren en om met samen met Laura de basis van mijn bedrijf meer dan stevig neer te zetten. Ik leef voor meer dan 100% mijn ondernemersdroom!

Marijke Jorna - Kaikki Styling

"

"

OVER MIJ

De eerste vijf jaren als zelfstandig interieurprofessional deed ik maar wat. Achteraf zo jammer; had ik maar tijdens mijn opleiding geleerd hoe het ondernemen in de interieurbranche werkt. Toen ik een herstart maakte, leerde ik dat een financieel gezond bedrijf wél bestaat.

Ik heb mij door de jaren heen ontwikkeld tot interieurontwerper en ben gespecialiseerd in verbouwingen van karakteristieke huizen. Dit doe ik samen met een fijn team om mij heen wat bestaat uit 1 medewerker in dienst en verschillende freelancers.

Vanaf het moment dat ik startte met ondernemen, viel andere interieurprofessionals mijn werk en bedrijf op. Kennis delen en anderen verder helpen is mijn tweede natuur. Door de jaren heen heb ik hier verschillende vormen aan gegeven door middel van lezingen, masterclasses en trainingen. Sinds 2015 begeleid en coach ik talenten door middel van het exclusieve Mentorship programma.

Begin 2022 droomde ik van het ontwikkelen van een lesprogramma. Daar ontstond dit ondernemersprogramma uit. Ik ben helemaal in mijn element binnen mijn bedrijf en leef – na heel hard werken - mijn droom! 

Dat gun ik jou ook.

Je voelt aan alles dat je nog niet bent uitgeleerd. Je gunt jezelf die opstap waardoor je persoonlijk en zakelijk kunt groeien.

Als ervaren interieurontwerper en businesscoach begrijp ik als geen ander hoe het werkt. Ik weet hoe de interieurbranche in elkaar zit, wat je nodig hebt om jouw vak uit te oefenen en te bouwen aan een succesvol bedrijf.

En hoe je geld verdient met jouw creativiteit.

Wil je OOK van jouw droombaan een toekomstbestendig bedrijf maken?


Het kan echt!

Schrijf je nu in

WAT DE OPLEIDING Sanne BRACHT:

"

"

Ondertussen zijn wij al een aantal jaren actief op het gebied van interieuradvies en ontwerp. We hebben in deze jaren een stevige basis met een mooi portfolio op kunnen bouwen. Met deze basis merkten we dat er behoefte ontstond naar meer verdieping en professionalisering, om klanten nog beter te kunnen helpen en grotere projecten aan te kunnen nemen.

Dat bracht ons bij het programma van Laura. Deze neemt je stapsgewijs mee en helpt je op meerdere gebieden van je bedrijf verder te ontwikkelen, ook op vlakken waar je zelf niet zo snel aan zou denken om aandacht aan te besteden. De adviezen en tips zijn heel praktisch en goed toepasbaar. De voorbeelden en formats die erbij worden gegeven maken het laagdrempelig om ermee aan de slag te gaan binnen je eigen bedrijf. Daarnaast is Laura beschikbaar voor vragen en stelt ze zich heel open op in het geven van haar ervaringen en adviezen.

Vooral omdat Laura de adviezen geeft vanuit haar eigen ervaring binnen de interieurbranche, was het programma voor ons erg zinvol. Het heeft ervoor gezorgd dat we zekerder in ons werk staan, meer kennis hebben en we nu grotere projecten aan kunnen pakken. Een absolute aanrader dus!

Sanne van Olst - Casamore

IN DEZE VIDEO VERTEL IK JE MEER:

Wat anderen zeggen:

"

"

Ik was vaak onzeker over mijn pakketprijzen en kreeg het vaak benauwd als er weer een maand voorbij ging en geen aanvraag binnenkwam. Waardoor ik ging twijfelen of een eigen onderneming wel wat voor mij was en ik misschien niet beter in loondienst zou moeten werken.

Het ondernemersprogramma van Laura heeft mij meer vertrouwen in mezelf gebracht. Mijn ondernemers mindset is enorm gegroeid. Ook trek ik nu eindelijk mijn ideale doelgroep aan en krijg ik veel meer aanvragen. Van een gemiddeld 0-1 aanvraag per maand naar 3.

Naast de fijne concrete voorbeelden voor offertes en intake vragenlijst, gaf Laura me concrete doelen om elke maand/week te realiseren waardoor ik flinke stappen heb kunnen zetten. Ik ben zo dankbaar voor alle inzichten!

Ben jij nog geen interieurprofessional en moet je nog een vakstudie of cursus volgen? Dan is het ondernemersprogramma waarschijnlijk nog wat te vroeg. Ben jij juist al een poosje bezig en wil je weten of het ondernemerprogramma wat voor je is? Laten we dan samen in gesprek gaan om te bekijken of deze stap voor jou nu de beste keuze is. 

LET OP:

Deze opleiding IS NIET VOOR IEDEREEN

Boek hier je keuzegesprek

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd neemt het leerprogramma in beslag?

Je doorloopt de lessen op je eigen tempo en moment. Je kunt in een paar maanden tijd alle opdrachten doorlopen. Je hebt 1 jaar lang toegang tot de online lesomgeving, waar je ook alle digitale lesdocumenten vindt. Ook is er een app, zodat je op je telefoon of tablet eenvoudig aan de slag kunt. Mijn advies is wel om de ondernemerscursus binnen dat jaar af te ronden. Juist omdat ik je wil stimuleren jouw droom waar te maken. Reserveer bijvoorbeeld 1 uur per week om met de lessen aan de slag te gaan. Lukt dat wegens onvoorziene omstandigheden niet in dat jaar? Neem dan contact met me op. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Ik heb al een bedrijf en ook genoeg klanten. Is dit traject dan iets voor mij?

Ja! Het leerprogramma is er om jouw zakelijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Dit doe je vooral zelfstandig, met minimale 1-op-1 begeleiding.
Wil je echt de diepte in en persoonlijke gecoacht worden bij alles in en rondom je bedrijf? Dan is het mentorship echt iets voor jou.

Wat is het verschil tussen het leerprogramma en het mentorship?

Je volgt dit ondernemersprogramma grotendeels zelfstandig. Tijdens 1 lang of twee korte mentorgesprekken geef ik antwoord op jouw vragen. Als deelnemer heb je toegang tot een online cursusforum waar je contact kunt zoeken met andere cursisten. Het Mentorship is gericht op coaching en persoonlijke begeleiding en is 100% maatwerk. 

Ik heb nog geen bedrijf. Is dit traject dan iets voor mij?

Wanneer kan ik starten met de lessen?

Jazeker! Of je nu nog in de opstartfase van jouw bedrijf of al even bezig bent, dit leerprogramma over ondernemen in de interieurbranche is in beide gevallen enorm waardevol. Het is een pre dat je een interieuropleiding of cursus hebt gevolgd. Wil jij van je ambities een succes maken? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Heb je geen laptop? Dan kun je het programma via je telefoon of Ipad doorlopen.

Na aanmelding krijg je direct toegang tot de online lesomgeving. Op werkdagen stuur ik je het werkboek per post toe. Dit heb je uiterlijk binnen 1 week binnen op het door jou opgegeven adres. Vier keer per jaar is er een startdatum waarbij meer interieurprofessionals tegelijk starten.

Ik twijfel of het leerprogramma of het mentorship beter bij me past...

Waar ligt jouw behoefte? Ga je graag zelfstandig aan de slag? Lukt het jou om jezelf te motiveren en taakgericht aan de slag te gaan? Heb je iemand in jouw omgeving die je kan helpen als je vastloopt? Dan is de ondernemerscursus echt wat voor jou.

Zoek je een coach die je aan het denken zet? Vind je het fijner om een stok achter de deur te hebben? Zoek je een sparringpartner en heb je behoefte aan verdieping binnen je bedrijf? Dan is het mentorship meer iets voor jou. Wil je hier eens over doorpraten? Laat dan een berichtje achter op het contactformulier op mijn website voor het plannen van een mentorship matchgesprek.

Wat je ook kiest: leer en implementeer. Dan word je net zo goed in ondernemen als in je vak als interieurprofessional. Begin met het einde voor ogen. GA ERVOOR!

Wanneer is het 1–op–1 mentorgesprek?

Je kunt in de online lesomgeving een sessie van 30 of 60 minuten in mijn agenda inplannen. Tot 4 maanden na inschrijving kun je van deze mogelijkheid gebruik maken.

Krijg ik een factuur van de opleiding?

Ja, na aanmelding en betaling krijg je automatisch een factuur met 0% BTW (i.v.m. vrijstelling) toegestuurd. Deze kun je opvoeren als bedrijfskosten voor jouw onderneming.

Hoe lang heb ik toegang tot de online lesomgeving?

Je hebt 1 jaar lang toegang tot de online lesomgeving.

Ik twijfel nog steeds..

Twijfel je of het leerprogramma wat voor je is? Ik heb als druk bezette ondernemer en interieurontwerper geen tijd om een hele funnel op te zetten waar jij je voor kunt inschrijven. Dus wil ik je de mogelijkheid aanbieden samen te sparren. Dan kan via deze link.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan, je kunt wanneer gewenst in 3 termijnen betalen.

Wat anderen zeggen:

"

"

Ruim een jaar geleden ben ik mijn bedrijf op gaan richten terwijl ik nog bezig was met mijn opleiding voor interieurontwerper. In de les werd wel wat verteld waar je rekening mee moet houden met je uurtarief, hoe je je werkzaamheden door moet berekenen en hoe je afspraken maakt met leveranciers. Na bijna een jaar voor mijzelf werkzaam te zijn geweest als interieurontwerper en al vele klanten te hebben gehad, voelde ik dat ik een verandering door moest gaan voeren in mijn bedrijf. Voornamelijk de vraag “Wie is nu mijn ideale klant, van welke opdrachten word ik blij?” hield mij bezig. Ook aan mijn uurtarief en aan mijn diensten/werkwijze begon ik te twijfelen.

Ik volgde Laura al een tijdje op Instagram en ik voelde dat zij mij hierin verder kon helpen om mijn vragen te beantwoorden. Laura is altijd zo open, transparant en eerlijk. Na een heel leuk en adviserend telefoongesprek, schreef ik mij in voor het ondernemersprogramma. Bij de start van dit programma gaf de bonus live dag mij al veel nieuwe inzichten. Samen met het online ondernemersprogramma, waar alles aanbod komt om je bedrijf goed neer te zetten, heb ik nu meer vertrouwen in mijzelf als interieurontwerper en als ondernemer.

Door de fijne begeleiding en ondersteuning, ben ik achter de schermen, veranderingsprocessen aan het doorvoeren in mijn bedrijf om o.a. mijn ideale klant te kunnen bereiken. Dit voelt zo goed! Want ik merk door ook offline te werken, mijn ideale klant te kunnen aanspreken en opdrachten binnenkomen.
Laura weet precies hoe je dit moet doen. En kom je er niet uit? Dan is Laura die je op de goede weg helpt. Tijdens een 1 op 1 coaching gesprek heeft Laura mij handvatten gegeven om net nog dat ene stapje te kunnen zetten. Ik gun iedereen dit programma en zeker Laura!

Wendy van Pijkeren -