Academie

Voor wie? 
De masterclass is voor ondernemende interieurprofessionals óf als je nog bezig bent met een opleiding tot interieurstylist, interieuradviseur of interieurontwerper.

Doel
Nu je meer zicht hebt op hoe je jouw uurtarief en pakketprijzen kunt bepalen, ben je toe aan de volgende stap. Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen afhankelijk bent van jouw verdiensten uit gewerkte uren? Ik neem je mee in het werken als creatief ondernemer in de interieurbranche. Hoe werkt dat nu met commissie afspraken, inkopen, verkopen en het in de markt zetten van een pakketprijs? Ik leg het je uit. Ook ga ik in de masterclass in op het samenwerken met leveranciers. Hoe doe je dit concreet?

Wanneer?
De interieurtalk kun je direct na aankoop bekijken via de online omgeving. Je hebt een jaar toegang tot deze masterclass zodat je altijd nog kunt even kunt terugzoeken hoe het ook alweer zat!

Investering
Voor het delen van mijn kennis en ervaring, reken ik een vergoeding van 115,- euro (btw vrijgesteld).

MASTERCLASS: VERDIENMODELLEN IN DE INTERIEURBRANCHE

MASTERCLASS: VERDIENMODELLEN IN DE INTERIEURBRANCHE

Bestel nu

Testimonials

Zojuist een hele fijne masterclass gevolgd bij Laura over verdienmodellen in de interieurbranche. Dit geeft weer mooie inzichten! Dank! 

Masterclass verdienmodellen is een hele waardevolle masterclass, omdat het vol mogelijkheden zit om meer geld uit je bedrijf te halen. Zelf had ik niet in de gaten dat er zoveel kansen zijn om meer geld uit je bedrijf te genereren, maar Laura weet het heel helder uit te leggen met de gedachten erachter. Bedankt voor deze informatie. Hier kan ik zeker mee vooruit! Bedankt Liefs