In de media

Veel leerlingen willen naar een hogeschool of universiteit, omdat dat nou eenmaal ‘het hoogste’ zou zijn. Succesvol ondernemer Laura Hindriks proefde van het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) én het hoger beroepsonderwijs (hbo) en weet inmiddels wel beter. Ga je bij Studiekeuzebeurs Midden (26 en 27 november in Jaarbeurs Utrecht) op zoek naar een mooie opleiding? Goed plan! En denk dan even aan het verhaal van Laura…

Laura Hindriks: ‘Met mbo-diploma ligt de wereld voor je open’

Lees verder

Strakke basis en niet te veel frutsels: Binnenkijken bij Stefan en Laura

Stefan en Laura zijn 10 jaar samen, waarvan 6 jaar getrouwd. Samen met hun 2 kinderen wonen ze in een gemeente monument uit de jaren 20. Laura is zelfstandig interieurontwerper en haar man is projectleider in de bouw. Samen hebben ze zich heerlijk uitgeleefd op de verbouwing. Het resultaat? Een strakke basis met niet te veel frutsels. Kijk maar mee!

Lees verder

Laura (28) verbrak het contact met haar familie. Haar moeder heeft vermoedelijk een borderline persoonlijkheidsstoornis en kon daardoor niet goed voor Laura en haar zusjes zorgen. Laura werd uit huis geplaatst en besloot om het contact met haar familie te verbreken.

Laura verbrak het contact met haar familie: ‘Ik leefde met de angst dat mijn moeder op de stoep zou staan’

Lees verder

Binnenkijken bij Laura: ‘Ik raak nooit uitgekeken op natuurlijke tinten’

Ze vraagt zich achteraf af hoe ze het hebben gedaan. Verbouwen, verhuizen, werken, zorgen voor een peuter en bevallen van een baby. Maar het is gelukt en nu is het huis van interieurontwerper Laura Hindriks om door een ringetje te halen. “We wonen hier ontzettend fijn.”

Lees verder