Training

vrijdag 19 januari 2023

Tijdens deze live trainingsdag gaan we concreet aan de slag om jouw dromen voor 2024 om te zetten in doelen. En dat samen met andere (vrouwelijke) ondernemers uit de interieurbranche! Een compleet verzorgde dag, waarmee je jezelf een fijn begin van het nieuwe jaar gunt.

Ik help je in kaart brengen waar je met je bedrijf naartoe wilt werken. We vertalen samen jouw doel naar kleine stapjes en een jaarplanning. Zo kun je gericht werken in 2024!

Wat kun je verwachten?

- Een inspirerende dag in het teken van je bedrijf.
- Uitleg en begeleiding om jouw jaarplanning concreet te maken.
- Coaching op de punten waar jij vast loopt bij het maken van je jaarplan.
- Mastermind met gelijkgestemde ondernemers uit de interieurbranche.
- Verzorgd met lekkers, lunch en drinken.
- Lesmateriaal voor het maken van een jaarplan.

Praktisch
Je bent welkom op vrijdag 19 januari vanaf 11:00 uur in Arnhem (Statenlaan 8, 6828 WE) en het programma duurt tot 16:00 uur. Er zijn maximaal 8 plekken, vol is vol! Na aanmelding is jouw plek bevestigd en ontvang je een factuur. 

Investering: €495,- (btw vrijgesteld)

Training:
jouw jaarplan voor 2024 

Meld je nu aan

Wat anderen zeggen:

"

"

We hebben begin dit jaar een fijne dag met Laura gehad. Ze heeft ons fijn geholpen naar het jaar 2023 te kijken en wat was het heerlijk om allerlei knelpunten met Laura te bespreken. Wat is het goed om als managementteam van een interieurwinkel te kunnen sparren met een professional uit de interieurbranche die net vanuit een andere hoek kijkt op zaken. Heerlijk!

Lize de Bruijn - Spring Store

Testimonials

Deel jouw review