Interieur van de toekomst: hét handboek voor iedereen die stijl en duurzaamheid wil verenigen

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het creëren van een duurzaam interieur een populaire en verantwoorde keuze. Dit draait om het maken van bewuste keuzes, die zowel het milieu als je eigen gezondheid ten goede komen. Duurzaam en stijlvol wonen is zeker mogelijk, maar voor de interieurprofessionals onder ons is er nog niet veel informatie te vinden over het vinden van een stijlvol maar milieubewust interieur. 

Boeklancering  

Op 14 mei 2024 lanceerde duurzaam interieurexpert Jantien Broere haar boek ‘Interieur van de toekomst’ en ik mocht daar bij zijn. Tot nu toe was er nog geen plek waar je alles kunt vinden op het gebied van duurzame interieurs. Met het boek ‘Interieur van de toekomst’, komt daar verandering in. Dit bijzondere handboek biedt inspiratie en leidt de lezer stap voor stap door de reis naar een duurzamer interieur.  

Duurzame keuzes 

Via dit boek laat Jantien zien hoe onze planeet ervoor staat en neemt je daarna stapsgewijs mee aan de hand, zodat je als interieurprofessional duurzame keuzes kunt maken. Mensen associëren een duurzaam interieur vaak met dure prijzen en weten niet goed wat ze hierbij moeten voorstellen. Wat best begrijpelijk is omdat over een duurzaam interieur nog niet veel te lezen en te horen valt. Terwijl een interieur vervuilender is dan de inhoud van je kledingkast! Met dit boek wil Jantien hier verandering in brengen. 

Handige informatie 

Het boek geeft je meer dan 120 adressen en websites van winkels met duurzame meubels, accessoires en materialen. Ook geeft het boek je 7 binnenkijkers die laten zien dat duurzaam echt hip en trendy is en geeft het je uitleg van de begrippen waar duurzame interieurbouwers mee werken, zodat jij aan de hand van dit boek gelijk aan de slag kunt met het verdiepen in een duurzaam interieur. 

Prachtig duurzame inrichting 

Een duurzaam interieur betekent niet dat je hoeft in te leveren op stijl en comfort. Door bewuste keuzes te maken en te investeren in kwaliteit én natuurlijke materialen, kun je een prachtig duurzame inrichting creëren. Het is een win-win situatie, want wie wilt er nou niet bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd genieten van een uniek, duurzaam en stijlvol interieur?!  

Dit boek helpt jou als interieurprofessional om een stapje verder te zetten in de toekomst en je wegwijs te maken in de wereld van duurzame interieurs. Ben jij geïnteresseerd en wil jij jezelf meer verdiepen in het verduurzamen van de interieurbranche? Je kunt het boek hier inkijken en bestellen. 

 

Laat een reactie achter

Deel deze blog:

&

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wil jij groeien in je ondernemerskwaliteiten en/of het bedrijf creëren dat je wilt? Vraag jij je af wat daarvoor nodig is? Loop je vast en weet je niet wat nu handig is om als eerste stap te zetten? Meld je dan aan voor een gratis sparsessie. 

gratis sparsessie

Lees meer