Blog

Extra hulp kun je eigenlijk altijd wel gebruiken. Stagiaires kunnen dan een oplossing zijn. Máár het inhuren van een stagiaire kan zowel voordelen als nadelen met zich meebrengen, afhankelijk van jouw behoeften en de manier waarop de samenwerking wordt aangepakt. In dit artikel gaan we zowel de voor- als de nadelen met jou bespreken. Het […]

Samenwerken met stagiaires, waarom wel of niet?

Lees verder

Inspiratie

In de interieurbranche wordt het steeds toegankelijker om samen te werken met freelancers. Dit biedt diverse voordelen voor jouw bedrijf. Ze kunnen invallen waar nodig, je hoeft geen arbeidscontract met ze aan te gaan, ze kunnen jou helpen met ondersteunen van projecten en kunnen vernieuwing en creativiteit met zich mee brengen. Het inhuren van een […]

Samenwerken met freelancers in de interieurbranche, hoe zit dat?

Lees verder

Inspiratie

Negen jaar geleden begon ik mijn bedrijf. Door de jaren heen heb ik op verschillende manieren samengewerkt met interieurprofessionals. Hierdoor kon ik meer of grotere opdrachten tegelijk aannemen.

Groeien van eenpitter naar werken in teamverband, hoe deed ik dat?

Lees verder

Inspiratie

Je hart gaat toch ook sneller kloppen bij het vormgeven van kleuren, materialen en styling? Grote kans dat je liever niet te veel bezig bent met het bijhouden van je administratie, Social Media en je mailbox bijwerken. Je wilt doen waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. Toch?

7 tips om efficiënter te werken als interieurprofessional

Lees verder

Leren

Voldoende klanten en een consistente opdrachtenstroom is belangrijk om je interieurbedrijf te kunnen runnen. Natuurlijk wil jij als interieurprofessional klanten aantrekken, maar hoe pak je dat aan?

Hoe kom je aan klanten in de interieurbranche?

Lees verder

Leren

Als interieurprofessional is het belangrijk om ook op social media aanwezig te zijn. Zie het als jouw online visitekaartje en portfolio. Potentiële en bestaande klanten kunnen hier jouw expertise en stijl terugvinden en te weten komen hoe actief jij bent in de interieurbranche. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw Instagram pagina niet […]

Wat post je op Instagram als interieurprofessional?

Lees verder

Leren

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur! Welke events en beurzen staan er in 2024 in de interieurbranche op het programma? Hieronder vind je een handig overzicht om alvast in je agenda te reserveren.

Beurzen en events 2024 voor interieurprofessionals

Lees verder

Inspiratie

Je herkent het misschien wel; je krijgt een kind en die meld je aan voor kinderopvang. Maar hoe zit dit financieel? Wat krijg je aan toeslag en hoe kun je keuzes maken in hoeverre dit voor jou als ondernemer betaalbaar is? In dit blogartikel vertel ik je er meer over hoe ik dit deed.

Kinderopvangtoeslag ontvangen als ondernemer

Lees verder

Leren

Je bent als interieurprofessional betrokken bij een deel van het traject waar je opdrachtgever zich in bevindt: het interieurplan bedenken. Wat komt er allemaal nog meer kijken bij de voorbereidingen van een herinrichting, renovatie, verbouwing of nieuwbouwproject? In dit blogartikel vertel ik je hoe een klant zich beweegt in het voor- en natraject rondom jouw […]

Projectbegeleiding: hoe pak je dit aan?

Lees verder

Leren

Hoe zet je nu goed een bedrijf op als interieurprofessional? Begin bij het begin en geef jezelf een jaar de tijd om te bouwen en te ontdekken welke projecten bij je passen. Maar hoe doe je dat? Volg deze 3 stappen als plan voor een gefundamenteerde (her)start:

Starten als interieurstylist, hoe doe je dat?

Lees verder

Leren